Menu Hledej Pro partnery +420 545 537 111 mail@bmt.cz
Zavřít

DUROCELL

Sušárny s přirozenou cirkulací vzduchu
Obrázky jsou ilustrativní a mohou se nepatrně lišit od skutečného produktu

Speciální řada DUROCELL s vysoce odolnou vrstvou INTERPON, která chrání vnitřní nerezový prostor před agresivními látkami jako jsou kyseliny a louhy. Umožňuje optimální temperování materiálů. Ideální pro kyselou i alkalickou hydrolýzu, extrakci nehořlavých látek a rozklad za tepla.

  • Vnitřní objem: 22, 55, 111, 222 litrů
  • Teplotní rozsah: od 5 °C nad okolní teplotou do 125 °C
  • Vnitřní komora: nerezová ocel DIN 1.4301 (AISI 304) potažená chemicky odolnou vrstvou
  • Provedení do čistých prostor (na dotaz)
Mám zajem o DUROCELL

Detailní popis produktové řady DUROCELL

Přirozená cirkulace vzduchu v komoře

Princip činnosti je založen na jemném gravitačním proudění vzduchu v elektricky vyhřívané komoře přístroje.

Dvouplášťová konstrukce komory spolu s řídicí automatikou zajišťují homogenní rozložení teploty v komoře, přesný průběh procesů a krátké časy zotavení (návratu na zvolenou teplotu) po otevření dveří. Vyznačuje se svým ekonomickým provozem. Vhodné pro jednoduchý proces sušení a ohřevu běžných materiálů. Přístroje pracují bezhlučně.

Popis produktové řady

Řada úsporných sušáren DUROCELL s objemem komory 22, 55, 111 a 222 litrů, rozsahem teplot od 5 °C nad okolí do 125 °C, přesnou regulací teploty a nerezovou komorou chráněnou navíc povlakem vysoce odolného Interponu je vhodná pro práci s kyselinami a louhy, kyselou a alkalickou hydrolýzu a pod. Řada DUROCELL se vyznačuje dokonalou antikorozní ochranou všech částí komory, bezhlučným chodem a jemným prouděním vzduchu v komoře. Nabízí vysoký komfort obsluhy, přesnou regulaci a krátké časy vyrovnání teploty v komoře po otevření dveří. Přístroje řady DUROCELL splňují požadavky technickolegislativních předpisů ČR i EU.

Základní konstrukční prvky

Robustní konstrukce a dokonalá ochrana proti korozi jsou zajištěny samonosným vnějším pláštěm z pozinkovaného ocelového plechu s tvrdým a odolným vypalovacím lakem na vnější straně. Vnitřní dvouplášťová komora a panel dveří jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli (mat. DIN 1.4301, AISI 304). Pracovní stěny a panel dveří stěny jsou pro zvýšení odolnosti navíc pokryty vrstvou vysoce odolného Interponu. Pro úsporu energie a minimalizaci vysálaného tepla do okolí je komora dokonale izolována ekologickým izolačním materiálem. Vnitřní stěny komory je možné např. pro čištění snadno vyjmout bez nutnosti použití nářadí. Komora je navíc vybavena plynule nastavitelnou odvětrávací klapkou a na přání může být doplněna o dveře s oknem a vnitřní osvětlení. Dveře jsou pro dokonalé utěsnění komory zajištěny ve čtyřech bodech.

Změny konstrukce a provedení vyhrazeny.

« »

Máte zájem o DUROCELL?

Zavolejte nám, navštivte nás nebo vyplňte kontaktní
formulář a my se Vám do druhého pracovního dne
ozveme.

Zavolejte nám
+420 545 537 111 Pondělí - Pátek 8.00 - 16.00
Právě jsme dostupní
Navštivte nás
BMT Medical Technology s.r.o. Cejl 157/50, Zábrdovice, 602 00 Brno Zobrazit trasu na mapě

Vyplňte nezávaznou poptávku




Mám zájem o